Loading...

Your shopping cart is empty.


VU+ Zero
5 Reviews | Add review

De VU+ Zero V2 is het nieuwste instapmodel van VU+. Met deze open-source Linux HDTV receiver kunt uw favoriete programma’s in zowel Full HD of via de RCA (Tulp) uitgang tv kijken. Via de ingebouwde ne

Product number

0183 

Shipping costs

€ 0,00 

€ 119,00
€ 99,00
Price per 

Stock :

Add to wishlist
 

| More

Do you have a question about this product?

Ask us your question

De VU+ Zero is het nieuwste instapmodel van VU+. Met deze open-source Linux HDTV receiver kunt uw favoriete programma’s in zowel Full HD of via de RCA (Tulp) uitgang tv kijken. Via de ingebouwde netwerkinterface is de VU+ ZERO als o.a. IP-TV-client perfect integreren op uw bestaande VU+ ander E2 producten. Uiteraard is de VU+ Zero als stand-alone zeer goed te gebruiken.

Deze Full HD digitale satelliet ontvanger kan zowel voor thuis of op de Camping gebruikt worden. De VU+ Zero kenmerkt zich door een zeer krachtige 2.000 (2K) DMIPS processor, multi-kaartlezer, Open Source E2 functionaliteit, oneindige mogelijk downloadbare APPS,12V aansluiting, IR-oog voor het wegwerken en nog veel meer.

Betaalbare DVB-S2 HD Zapper

De VU+ ZERO is vanaf het begin, met één


doel ontwikkeld: een nog betaalbaarder product op de markt brengen om nog meer Vu+ fans te kunnen vermaken. Zoals de naam al doet vermoeden, is de consumenten prijs van Zeroopmerkelijk concurrerend met behoud van de prestaties en de filosofie van de Vu+ producten. Zero is de meest betaalbare DVB-S2 HD Zapper van VU+ ooit.

Krachtige functies

Het was zeker een uitdagende taak om de betaalbaarheid te verhogen, met behoud van de prestaties die VU+ nastreeft. De Zero heeft een 2000 DMIPS CPU krachtig genoeg om alle veeleisende multimedia-functies te ondersteunen. Ondanks zijn compacte en slanke ontwerp, zijn alle gangbare aansluitingen uiteraard aanwezig.

Slim & Elegant Ontwerp

Zero kenmerkt de ontwerpfilosofie van VU+. Het externe ontwerp is uiterst elegant,
en is niet te vergelijken met de vele eentonige en smaakloze settopboxen die op de markt zijn. Zero’s schoonheid verdient het om vlak naast uw TV geplaatst te worden. Zero wordt
geleverd in de kleuren zwart en wit.

De ideale oplossing als een tweede VU+ set top box

De VU+ Zero is een ideale oplossing als tweede set top box naast de met een HDD
geïntegreerd VU+ modellen zoals de Solo2 of DUO2. Eenmaal aangesloten op uw thuisnetwerk kunt u de multimedia-inhoud die is opgeslagen op de HDD van de DUO2 of Solo2
in uw kamer afspelen. VU+ Zero is de ideale oplossing voor u, als u opzoek bent naar een tweede set top box.
 

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Aad - 28-01-2019 08:45

Een mooie compacte ontvanger - ideaal als ontvanger in de slaapkamer. Werkt prima met OpenPLi en ook oscam praat keurig met de VU+ Solo2 in de huiskamer.

Handig is ook de IR-extender, zodat je hem helemaal uitzicht kan zetten maar toch toch kan bedienen.

Installeren van OpenPLi via een usb-stick was wat onduidelijk: je ziet namelijk niets op de ontvanger (geen display) of de TV - geduld hebben en dan na een 5 minuten de ontvanger uit/aan zetten en de OpenPLi installatie wizzard gaat lopen.

Marc - 31-01-2018 15:50

Apparaat nu een half jaar in bezit. super beeld, eenvoudige bediening en goed geluid. Kan geen dreambox tegenop.

dreramertje - 27-09-2017 16:41

Nu bijna een week in huis. Bevalt uitstekend.

Richard - 07-06-2017 22:38

Klein ,fijn ding werkt prima echt een aanrader voor de prijs kun je hem niet laten liggen.Mijn dm800 is er een niemand bij.

Hans - 22-04-2015 10:30

Ik heb deze kleine rakker gekocht nadat een van mijn Dreamboxen (DM800 HD) het begeven had. De Vu+ staat bij ons in de slaapkamer en voldoet uitstekend! Zapt snel, mooi beeld, doet zeer zeker niet onder voor de duurdere Dreambox. Naar mijn mening een top apparaat voor een scherpe prijs. (Loopt met OpenPli)

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Sign up for our newsletter

Sign in