Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


Nederlandse TV in uw tweede huis

Tweede Huis

TV kijken in uw tweede huis. Ook in het buitenland!

Heeft u een tweede huis, in Nederland of daarbuiten? Bent u daar zelf vaak, maar mist u dan uw Nederlandse programma's? Geen zin om steeds de laptop aan te moeten zetten, maar heeft u ook in uw tweede huis af en toe zin in een avondje Nederlandse TV zappen? Dat kan! Met satelliet TV van CanalDigitaal ontvangt u ook in het buitenland en ook zonder kabel uw favoriete Nederlandse zenders. Zonder ruis en zonder gedoe. Wist u dat Nederlandse TV bovendien een punt is waarop eventuele huurders vaak hun vakantiehuis selecteren? Als u uw huis verhuurt in de tijd dat u er niet bent is dit een goede overweging om mee te nemen!

TV in het buitenland ontvangt u via de satelliet door middel van een schotelantenne. Staat uw tweede huis in een buitengebied in Nederland, of in Spanje, Frankrijk, Duitsland of België? In bijna heel Europa kunt u de bekende Nederlandse tv-zenders kijken!

Welke zenders kan ik ontvangen?
Er zijn drie zenderpakketten waar u uit kunt kiezen:
BasisHD: mooie selectie van bekende, populaire Nederlandse zenders
FamilieHD: leuk pakket voor jong en oud. Tekenfilms voor de kleintjes, muziek en entertainment voor de tieners en film en sport voor de volwassenen.
EnterainmentHD: het digitale televisieabonnement voor de sportfanaat! 

Daarnaast beschikt u over 160 vrij te ontvangen zenders, waaronder een groot aantal buitenlandse en regionale zenders. En alsof het nog niet genoeg is kijkt u naar maar liefst 41 zenders in HD-kwaliteit.


 
TV in het buitenland   Ontvangstgebied
Zoals u hiernaast kunt zien, kunt u in het grootste gedeelte van West-Europa (donker blauw) zonder moeite onze zenders ontvangen. Een standaard schotel van 60 cm (te koop in onze webshop) is hier groot genoeg. In het lichter blauwe gedeelte heeft u een grotere schotel nodig. Hoe lichter de kleur blauw, hoe groter de geadviseerde schoteldiameter. Klikt hier voor een grotere weergave.

Bestel nu de HD Startersset  

 
Wat heb ik nodig?
Voor de ontvangst van satelliet tv in uw tweede huis heeft u een ontvangstinstallatie nodig. De ontvangstinstallatie die u in onze webshop koopt bestaat uit een schotel van 64 cm, een dubbele ontvangstkop (Duo LNB), bekabeling (HDMI en Coax), een HD-ontvanger, een muurbeugel met schroevenset en pluggen en een smartcard met abonnement. Natuurlijk ontvangt u ook de installatie handleidingen.

Bestellen
Wilt u ook TV kijken in uw tweede huis en woont u in een gebied waar een schotel van 60 cm toereikend is? Bestel dan onze HD Startersset in onze webshop. De set wordt ook in het buitenland geleverd. U kunt er vervolgens voor kiezen om deze zelf te installeren, of door een CanalDigitaal dealer te laten doen. Natuurlijk staat onze Klantenservice altijd voor u klaar als u vragen of problemen heeft!

Liever geen gedoe met de installatie of woont u in een gebied waar een schotel van 60 cm niet genoeg is? Dan kunt u de installatie het beste bij één van onze dealer kopen en door hen laten installeren. Hieronder vindt u een lijstje met CanalDigitaal dealers in het buitenland. Deze CanalDigitaal dealers kunnen ook meteen de smartcards en door CanalDigitaal gecertificeerde ontvangers leveren.

Mocht u alleen de schotel, ontvangstkoppen en bekabeling bij de dealer kunnen aanschaffen, dan kunt u in onze webshop ook eenvoudig alleen een ontvanger en smartcard met abonnement kopen.

Tweede Huis in het buitenland
Bestel nu de HD Startersset

 
CanalDigitaal monteur   Installatie door een CanalDigitaal dealer
Wij adviseren u om de installatie door een satelliet-specialist te laten installeren. Hoe beter de installatie is uitgericht, hoe minder last u van storingen heeft. Wij installeren in Belgie en Duitsland neem contact met ons op voor de tarieven.


Service en vragen

Voor problemen aan de installatie wendt u zich tot uw installateur.

  • Heeft u net uw smartcard binnen? Dan moet u deze eerst (laten) registreren voordat er beeld is op de betaalde zenders via deze website.
  • Testen of uw installatie goed is uitgericht kunt u altijd via kanaal 14 van de CanalDigitaal zenderlijst. Ook geen ontvangst op kanaal 14? Kijk dan eens hier voor tips & trics.
  • Indien uw ontvanger een tijdje niet gebruikt is, kan de ontvanger niet meer goed werkt. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een heractivatie signaal.
  • Klantenservice vanuit Nederland: 0900 9323 (€ 1 per gesprek)
    Klantenservice vanuit het buitenland: +31 35 – 64 66 884, zorg dat uw nummerherkenning aan staat.
  • Veel informatie over o.a. handleidingen en zenderlijsten vindt u hier.


| Meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van de beste acties!

Aanmelden