0
Winkelwagen

Mediaspelers

Mediaspelers
Asat.nl biedt een ruime selectie van de beste Xsarius IPTV ontvangers, waaronder de Pure 2, DBox, Aimax 2 OTT, Avant 2, Avant 2+, Avant 2 Ultra, Q3 en Q4. Of je nu op zoek bent naar een standaard ontvanger of een meer geavanceerde optie met Ultra HD ondersteuning, we hebben wat je zoekt.

De Xsarius Aimax 2 OTT en Avant 2+ zijn uitstekende keuzes voor degenen die op zoek zijn naar een krachtig apparaat met tal van functies, terwijl de Avant Ultra de ultieme keuze is voor degenen die willen genieten van het allerbeste in home entertainment.

Bekijk ons aanbod online en bestel nu jouw favoriete Xsarius ontvanger!


Weergave:

Asat.nl heeft een ruime selectie van de nieuwste Formuler IPTV ontvangers, waaronder de Formuler Z11, Z11 Pro en Z11 Pro Max. Alle drie de modellen bieden krachtige hardware en ultra snelle streaming, zodat je altijd kunt genieten van haarscherp beeld en geluid.

De Formuler Z11 Pro Max gaat nog een stap verder met ondersteuning voor Ultra HD en een verbeterde processor voor nog snellere prestaties.

Maar ook de standaard Formuler Z11 en Z11 Pro zijn uitstekende keuzes voor een premium home entertainment ervaring. Bekijk ons aanbod online en bestel nu jouw favoriete Formuler ontvanger!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten