0
Winkelwagen

Refurbished iPhone & Tablets

Refurbished-iPhone-&-Tablets

Goedkoop een iPhone of iPad kopen met 2 jaar garantie?

 Weergave:

Wat is Refurbished ? 

Refurbished is het controlerenrenoveren en schoonmaken van een product. Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Het zijn producten die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.

Waarom het berijp ' Refurbished ' ? 

Een geretourneerd device zoals een iPhone, iPad of MacBook mag niet meer als nieuw worden verkocht. Dit terwijl refurbished devices meestal ‘zo goed als nieuw’ zijn. Daarnaast is er ook een wezenlijk verschil tussen een ‘tweedehands device’ van een particulier en een grondig - door professionals - gecontroleerd en gereviseerd device. Bij de laatste variant is er sprake van refurbished devices.

Is Refurbished betrouwbaar ? 

In de meeste gevallen is het kopen van refurbished producten een betrouwbare keuze. Dat klopt, in de meeste gevallen. Niet iedere refurbished leverancier maakt namelijk gebruik van dezelfde hoogwaardige kwaliteit onderdelen. Hierdoor verschilt de productkwaliteit per aanbieder. Goedkope onderdelen komen niet ten goede van de productkwaliteit. Daarom kiesen wij alleen voor onderdelen met een hoogwaardige kwaliteit.

Waarom Refurbished kopen ? 

Het kopen van refurbished producten heeft meerdere voordelen in vergelijking met het kopen van nieuw. Onderstaand lees je meer over de voor- en nadelen van refurbished.

Voordelen van Refurbished
 

  •  Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs.
  •  Een duurzame bijdrage aan het milieu.
  •  Oudere devices zijn (meestal) nog leverbaar.
  •  Twee jaar garantie.
  •  Dankzij de productcondities is er voor ieder budget een refurbished device.
  •  Grondig gecontroleerd door technici en robots.


Nadelen Refurbished 
 

  •  Er kunnen gebruikerssporen aanwezig zijn.
  •  Sommige modellen zijn beperkt leverbaar.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten