Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


Hikvision

Hikvision heeft een complete assortiment van cameraproducten voor het beveilgen van uw bedrijf of woning. Ook is het mogelijk om Hikvision in te zetten voor grote projecten omdat ze alle kwaliteit in huis hebben zoals bijvoorbeeld het bewaken en slimme oplossingen in parkeergarages.

Hikvision is tevens een eenvoudig product en de camera's en recorders zijn daardoor simpel en snel te installaren. Door de nederlandstalige teksten is het product voor iedereen te begrijpen en dus ook zelf te installeren. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De IP camera's, DVR's en NVR's zijn eenvoudig via internet te benaderen en door de gratis meegeleverde software overal ter wereld te bekijken op uw computer, smartphone of tablet.

Al deze Hikvision IP HD camerabewaking kits zijn Plug en Play te installeren. Het is letterlijk, stekkertje erin en alles werkt. Op alle Hikvision producten die u bij ons koopt of laat installeren krijgt u volledige garantie en support. 

Wilt u Advies en Informatie?| Meer

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie ...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van de beste acties!

Aanmelden