0
Winkelwagen

Camera Beveiliging

Camera-Beveiliging


https://www.asat.nl/Files/2/43000/43161/FileBrowser/asat/ziezotec_amiko_home_demo_winkel.jpgHulp nodig bij het kiezen van een IP camera?


Twijfelt u? Kunnen we helpen bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, of uw sitatie met een van onze experts wilt bespreken. 
Wij kennen zelf onze Home IP camera's immers als de beste.

In onze showroom in Roermond kunt u alle camera's bekijken, vasthouden en bedienen.
Op onze Amiko Home demo wand krijgt u een goed idee van wat de mogelijkheden zijn, en komen we samen tot een oplossing voor het juiste camera systeem voor uw situatie.

Camera beveiliging oplossingen

Asat.nl
Kapellerlaan 101 – 103
6045 AB  ROERMOND

Tel: 0031 0475 407278

Openingstijden showroom:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 11.00 - 17.00 uurWeergave:
 

Officiële Nederlandse producten

Onze Hikvision producten zijn alleen afkomstig van de Nederlandse distributeur. Hiermee heb je de zekerheid dat op de producten het Nederlandse recht van toepassing is en recht hebt op handleidingen en ondersteuning met 3 jaar garantie en software in je eigen taal.

Dit betekent dat alle geleverde producten worden bijgewerkt naar de laatste firmware, zo weet je zeker dat het systeem up-to-date is en conform Nederlandse normen functioneert.

In Nederland zijn helaas ook andere webshops actief, die tegen zeer lage prijzen Hikvision producten verkopen en zijn niet via de officiele Nederlandse distributeur gegaan. Bij deze aangeschafte systemen is het niet mogelijk om deze te updaten en kunnen Chinese firmware bevatten.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten