0
Winkelwagen

Onderdelen en Co

Met satelliet tv via de schotel ontvang je honderden Nederlandse en buitenlandse digitale televisie- en radiozenders via de satelliet. Bovendien is de kwaliteit van satelliet tv van CanalDigitaal door de Consumentenbond beoordeeld met het keurmerk 'Beste HD Beeldkwaliteit'. Het grote voordeel van satelliet tv is dat hiervoor geen vaste infrastructuur (kabel) nodig is en er dus sprake is van dekking in heel Nederland. Daarnaast is het zelfs mogelijk om ook in het buitenland te genieten van Nederlandse televisie via de satelliet.

Ga je kamperen of met de caravan naar het buitenland? Of heb je een woning in het buitenland waar je tijdelijk of permanent verblijft? Dan is satelliet tv van CanalDigitaal het enige alternatief om te genieten van de Nederlandse televisie.Weergave:

Veel gratis zenders

Met de satellietapparatuur van CanalDigitaal ontvang je standaard alle Nederlandse (HD-)zenders uit het door jou gekozen pakket. Daarnaast ontvang je een groot aantal digitale tv zenders die gratis te ontvangen zijn via de satelliet. Met de TripleSat-schotelantenne (met driedubbele kop) ontvang je als extra een groot aantal vrij te ontvangen Britse (HD-)zenders. Doordat deze zenders al reeds voor u ingeladen zijn in uw ontvanger, kun je deze heel gemakkelijk bekijken. Wil je een TripleSat-schotelantenne? 

Superieure kwaliteit

De beeldkwaliteit van satelliet tv is veel beter dan die bij Digitenne of bij de kabel via Ziggo of UPC, doordat je het signaal direct vanaf de bron ontvangt. Zonder tussenkomst van kabels of verdeelstations. Ook ontvang je via de satelliet veel meer zenders, waarvan een groot deel in superieure HD-kwaliteit.

Op diverse plekken te bevestigen

De satellietschotels van CanalDigitaal hebben een doorsnede van 64 centimeter en kunnen geplaatst worden op diverse plekken op, aan of rondom het huis. Bijvoorbeeld op het dak van een aanbouw, aan de gevel, in de tuin of aan het balkon. Als er maar vrij zicht is op het zuiden om het signaal van de satelliet goed te kunnen ontvangen.
    ​ ✓ Gëën verzendkosten in Nederland & België
     ✓ Vandaag besteld = morgen in huis. Ook naar België! 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Er zijn geen producten gevonden...