0
Winkelwagen

Bezoek ons in Vakantiesalon Antwerpen Expo

Bezoek ons in Vakantiesalon Antwerpen Expo

Vakantiesalon Antwerpen lanceert 3 nieuwe beurzen !Meer dan 300 standhouders bereiden zich stilaan voor om 70.000 reislustige bezoekers te ontmoeten van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019 in Antwerp Expo.


Het Vakantiesalon Antwerpen evolueert mee met de markt!

1. Door een meer gestructureerde beurs te creëren. Vanaf volgende editie worden de dichtbij bestemmingen in Hal 1 verzameld en alle verweg bestemmingen in Hal 4.

2. Door nieuwe bezoekers en exposanten aan te trekken. Om dit te bereiken heeft de organisatie beslist om 3 nieuwe beurzen te lanceren die op nichemarkten gericht zijn:
  • B&B Days :
    een unieke beurs in België die 100% gewijd is aan B&B's, gîtes en charmeverblijven
  • Let’s Camp :
    de beurs voor de kampeerliefhebbers, inclusief caravans, campings, motorhomes, kampeeruitrusting, kleine transportmiddelen (fietsen, scooters...) en toeristische diensten
  • Aventuria :
    de beurs voor actieve en avontuurlijke vakantiegangers
 

 

 
Deze drie nieuwe beurzen zullen in de eerste plaats kunnen steunen op het verworven bezoekersaantal van het ervaren Vakantiesalon Antwerpen, in die zin dat ze op dezelfde data zullen plaatsvinden.

Om een gericht publiek aan te trekken, heeft elk event een eigen identiteit en een eigen communicatieplan. Bezoekers krijgen wel toegang tot de andere beurzen bij de aankoop van 1 ticket.

 

Asat.nl staat dit jaar voor het eerst op de Vakantiesalon Antwerp Expo beurs een ideale moment om de nieuwste satelliet schotelantennes, satelliet ontvangers, WiFI op de Camping, satelliet meters en televisies van de merken o.a. Xsarius, SelfSat, Maxview, Nikkei, Salora en Finlux te demonsteren.
 

Praktische informatie

De Vakantiesalon is in 2019 van Donderdag 24 tot en met zondag 27 Januari. De openingstijden zijn van 10.00 en 18.00 uur.
 

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via
https://www.vakantiesalon-antwerpen.be/tickets/
In de voorverkoop kost een dagkaart € 7,80. voor alle beurzen!

 

Meer informatie

Meer informatie over de Vakantiesalon:
https://www.vakantiesalon-antwerpen.be/

  A. Jaouani     05-01-2019 00:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.