0
Winkelwagen

CanalDigital stopt met oude codering na december 2023

CanalDigital stopt met oude codering na december 2023CanalDigitaal modules (zwarte module met wereldbol) en ontvangers met een geintregreede multicas kaartlezer met oranje kaarten worden na december 2023 niet langer ondersteund:

Ondersteunt oude Mediaguard-coderings stopt.Canal Digitaal gebruikt al een tijdje nieuwere codeer-/decodeerversies. Daarom is besloten om vanaf 2023 enkele oudere versies niet meer te ondersteunen. De sluiting zal vanaf eind december 2023 gefaseerd plaatsvinden. Ontvangstinstallaties die gebruik maken van de oude Mediaguard CI-module moeten daarom worden uitgerust met de nieuwe Mediaguard 3.5 CI-module. Ontvangers uitgerust met universele kaartlezers zullen de CI-module ook met smartcards moeten gebruiken. Uiteraard zal de CAM803 CI-module net zo goed blijven presteren als de witte Mediaguard CI-module, aangezien deze al lang in omloop is.

De M7 SAT801 ontvanger, Philips 7121, 7141, 8121 en 8141 bleven zonder problemen werken.

Ontvangers als Amiko HD8265+, APEBOX en Bente blijven ook zonder problemen werken in combinatie met de juiste CI-module. Wees er op tijd bij om vervangen te worden.
Linux ontvangers
Gebruikers van de open source Enigma2 Linux-ontvanger, veel gebruikt door satellietkijkers en satellietontvangers met een interne kaartlezer die werkt met multicast-technologie. Met de huidige technische mogelijkheden worden de interne kaartlezers van deze ontvangers zwart na het uitschakelen van SECA (Mediaguard)-codering. Eenmaal uitgeschakeld kan een aparte CanalDigital smartcard alleen nog worden gebruikt in door de provider op de markt gebrachte CI+ modules namelijk de Mediaguard module 3.5.

Hieronder een aantal producten die wel of niet geschikt zijn.
Hieronder kunt u de juiste ci modules bestellen. Vandaag besteld morgen in huis, verzending GRATIS.


https://www.asat.nl/extrakaart

https://www.asat.nl/CanalDigitaal-vernieuwde-Mediaguard-3.5-CI-Module (Werkt alleen icm een oranje kaart)

Voor vragen kunt u ons mailen op Info@asat.nl of bellen op 0475-407278

Team Asat.nl


 
    30-08-2023 11:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.