0
Winkelwagen

Meetapparatuur

Meetapparatuur

Hulpmiddelen voor de schotel afstellen

De schotel antenne afstellen is niet altijd eenvoudig. De satelliet hangt op 30.000 kilometer hoogte en het komt op de milimeter aan met het afstellen.

Veel satelliet meters zijn nog uit het anologe tijdperk en zijn voor het digitale HD signaal niet  eenvoudig in gebruik. De goedkoopste en eenvoudigste oplossing is een satfinder van Asat.nl. Aan de hand van een pieptoon en een oortelefoon vindt u eenvoudig de juiste sateliet. Mocht u meer willen betalen dan zijn er ook satelliet meters waarbij u aan de hand van een scherm tv kan zien op uw satelliet meter. metname : Xsarius Satmeter HD Combo Plus

Natuurlijk kunnen wij ook voor u de schotel uitrichten. Woont u in roermond of in een straal van 25km? dan zijn de voorrij kosten slechts  €  29.-  en het eerste uur montage slechts € 43,50. u bent dus al klaar voor slechts 72,50 . mocht het toch langer duren dan kost ieder extra uur maar € 35,-

 
  • Voorrijkosten € 29,- voor ons dagelijkse werkgebied (verder weg is geen enkel probleem, informeer hiervoor naar de tarieven).
  • Door de vakkennis, goede meetapparatuur is een storing vaak snel verholpen en liggen de kosten voor u lekker laag.
  • Goed afstellen van een bestaande schotel, zodat u met regen ook een goed beeld heeft. slechts v.a € 72,50 in een straal van 25km.

Bel voor een afspraak naar +31 475 407278 of kom even langs bij ons in de winkel op Kappellerlaan 103 6045 AB Roermond.Weergave:


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten