0
Winkelwagen

MotorHome Salon in Antwerpen 2020

MotorHome Salon in Antwerpen 2020

Op 15 & 16  februari 2020 vindt in Antwerp Expo voor de 10de maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren zijn de beurzen voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter zijn de salons meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving en van de tweedehands motorhomes kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhomes van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Asat.nl staat dit jaar voor de 2de keer op de Vakantiesalon Antwerp Expo beurs en op de Motorhomesalon een ideale moment om de nieuwste satelliet schotelantennes, satelliet ontvangers, WiFI op de Camping, satelliet meters en televisies van de merken o.a. Xsarius, SelfSat, Maxview, Nikkei, Salora en Finlux te demonsteren.
 

Praktische informatie


De MotorHomeSalon is in 2020 van Zaterdag 15 Februari en Zondag 16 Februari. De openingstijden zijn van 10.00 en 18.00 uur.

  A. Jaouani     03-02-2020 15:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.