Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


NIEUW PrijsUpdate vanaf 11-10-2018 !

Oyster Vision 1


De Oyster Vision 1 ontvangst geen Astra 3 HD meer, Nederlandse Radio en TV ontvangst is sinds 2016 volledig over naar Astra 3 HD. U herkent de Oyster Vision 1 aan het bedieningspaneel met de Europakaart. Wie een CanalDigitaal abonnement, wil natuurlijk ook onderweg de kanalen in HD bekijken die uitzenden via de Astra-3, dan hebben wij voor u de juiste oplossing voor uw systeem.

Hieronder herkend u het verouderde systeem:Voor de Oyster Vision hebben we een ombouwset om hem geschikt te maken voor ontvangst van de Astra-3. Het wordt dan de nieuwe generatie Oyster HD CI. Alle handelingen gaan naar nu via de meegeleverde afstandsbediening ook draait de schotel volledig automatisch middels een zenderkeuze.

Hieronder het nieuwe systeem:
 
De werkzaamheden

Eerst wordt de huidige installatie gecontroleerd op goede werking. Als de dakunit nog naar behoren draait wordt het oude bedieningspaneel netjes gedemonteerd. Vervolgens wordt de nieuwe geplaatst. Als alles weer aangesloten is, wordt de schotelinstallatie getest op juiste werking. Ten slotte krijgt u een uitleg over de werking van uw vernieuwde Oyster Vision.

De kosten, voor upgradeset € 399,- en montage € 59,-   U heeft hiervoor nog wel en CI MODULE nodig.
De werkzaamheden nemen ongeveer 1 uur in beslag. Hierop kunt u wachten.

Maakt u wel altijd eerst een afspraak.


Oyster Vision 2

Aangezien nu alle Nederlandse zenders via de Astra 3 in HD uitzenden moet de stuurkast zich ook uitrichten op een frequentie via deze satelliet, in de stuurkast (blackbox) van de Oyster Vision 2 modellen zit helaas geen HD ontvanger maar een SD ontvanger, dit houdt in dat als de enige zoekfrequentie 12.168 die nu nog wordt uitgezonden via deze satelliet zal verdwijnen, de schotel niet meer automatisch zal uitrichten op de Astra 3 satelliet en rondjes blijft draaien.

Dit is dan ook niet meer op te lossen dmv een software update zoals vroeger !

Asat.nl bied u de mogelijkheid aan om de stuurkast in te ruilen voor een Oyster HDTV ontvanger die wel beschikt over een HD ontvanger waarmee de Astra 3 weer te ontvangen is, dit houdt in dat de blackbox en het bedieningskastje met de vier knopjes en de huidige satelliet ontvanger komen te vervallen, hiervoor in de plaats komt dan de Oyster HDTV ontvanger Europe, de buitenunit kan blijven zitten.

In de meeste gevallen komt de Oyster HDTV ontvanger op de plek waar nu de blackbox gemonteerd zit, echter loopt er dan vaak een coaxkabel van deze Blackbox naar de satelliet ontvanger of televisie, dit kan in sommige gevallen een moeizaam en tijdrovend klusje zijn.

De kosten voor ombouw naar HDTV bedragen met inruil van de blackbox en het bedieningspaneel:

  • Oyster Vision 2 bouwjaar 2007 - 2011 prijs € 399,-
  • Oyster Vision 2 vanaf bouwjaar 2012 prijs € 399,-
  • Oyster Vision 1 vanaf 2002 tot 2006 prijs € 399,-


In de Oyster HDTV ontvangers moet ook nog een ci worden geplaatst voor € 69,-

Kosten zijn inclusief BTW maar exclusief € 59,- montage (1 uur arbeid).
 
Oyster Vision 2 stuurkast en bediening van 2007 tot 2011

 Oyster Vision 2 stuurkast en bediening van 2012 tot 2013


 | Meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van de beste acties!

Aanmelden