Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


Op 1 juni hebben op de Astra 3 satelliet ingrijpende transponderwijzigingen plaatsgevonden waardoor de eerste versie (V1) besturingskast van de Satenne R-2 zoals geleverd in 2010 en 2011 (zie foto) deze satelliet niet meer kan vinden.

De oplossing is het vervangen van de oude blackbox door de nieuwe versie V2 zie onderstaande foto. Ook bestaat er een mogelijkheid om de bedienpaneel te vervangen door een vernieuwde versie met meer mogelijkheden. Zodoende kunt u indien nodig zelf de transponders wijzigen of toevoegen en is deze meteen geschikt voor DVB-S2 transponders.

Let op er zijn enkele partijen die u een DVB-S stuureenhied verkopen voor ongeveer 150 euro, en beweren dat dit blijft werken. Trap daar niet in want vroeg of laat is die ene transponder wat nog uitzend op Astra 3 ook DVB-S2 en zal de schotel blijven draaien met als resultaat geen ontvangst.

Prijs BLACKBOX V2 € 349,-  
Prijs Touchpanel met SD slot € 137,50

LET OP !

Woensdag 1 Mei 2019 is er een zoek transponder verwijderd hierdoor kan de mobilsat/Satenne Astra 3 niet meer vinden , Op 3 Mei 2019  bieden wij u deze update aan om dit probleem zelf op te lossen. download onderstaan files en volg de instructies .

Let op deze oplossing is voor alle nieuwe mobilsat DVBS -2 blackboxen met het SD slot  Astra 1 2 3 Hotbird en eutelsat (joyne) werken ook met deze blackbox.

De namen Satenne, Megasat, inovtech en carbest maken allen gebruik van deze stuur units. Wij bieden dan ook alleen updates aan indien u na 2015 een nieuwe dvbs-2 stuurunit heeft aangeschaft .

Wilt u deze update door ons laten verzorgen de kosten hiervoor zijn € 35,-  maak hiervoor een afspraak.

 

Helaas heeft de M7 groep wederom besloten om het een en ander om te gooien, dit betekend dat een aantal merken wederom niet aan deze verandering ontkomen . 

Alle Updates en wijzigingen op deze pagina zijn van na 03-05-2019 
 

 
 
 
Beschrijving update via black box
Instructie update via black box.pdf (110.49KB)
 
Beschrijving update via display
Instructie via display.pdf (106.44KB)

 

Wilt u het ingebouwd hebben maak hiervoor een afspraak.

Maxview Target geen ontvangst op Astra 3 software update
Selfsat Snipe 2 en Xsarius Snipe 2 software update
Oyster Vision Update
Satenne R2 Upgrade + Update
Oyster Vision 1 naar 2 ombouw
Oyster CI ombouw naar Oyster HD
Teleco UpdateWilt u de update door ons laten verzorgen maak hiervoor een afspraak.

Foto| Meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van de beste acties!

Aanmelden